Search
Close this search box.

Duitstalige Artiesten

Duitstalige artiesten boeken voor je evenement

Op zoek naar een Duitse artiest voor je feest of evenement? Wil je entertainment voor je Oktoberfest, bierfeest of ander Duits evenement? De beste Duitse artiesten vind je bij Nr.1 Artriesten.

Dit zijn artiesten die in het Duits zingen of spelen en de bekendste Duitse hits de revue laten passeren. Denk aan knallers als ‘Atemlos’ van Helene Fischer, ‘Marmor Stein und Eisen bricht’ van Drafi Deutscher, ‘Ich bin wie du’ van Marianne Rosenberg en ‘Anton aus Tirol’ van DJ Ötzi. Met de deze muziek wordt het ongetwijfeld een feestje waar nog lang over wordt nagepraat.

Hieronder zie je een selectie van de beste Duitse artiesten voor je feest.

Bekijk ons volledig Duitstalig Entertainment op nreins.nl. 

Nr. Eins is gespecialiseerd in Duitstalig Entertainment. Neem een kijkje op nreins.nl

Duitse artiest van top kwaliteit op je feest

Het Duits entertainment voor je evenement is op verschillende manieren in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een Duitse zangeres, zoals Marjolein Heijltjes of Helene Fischer tribute by Natasja of een Duitse band zoals Woenderbaar.

Ook een DJ is mogelijk zoals Beck & Bauer of Thomas Tannenbaum of juist een combinatie van verschillende soorten Duitse acts. Hoe dan ook, al deze Duitse artiesten gaan al wat jaren mee en weten door hun ervaring als geen ander een feest te bouwen op jouw Oktoberfest of bierfeest.

Dit zijn bekende Duitse artiesten in Nederland die regelmatig te zien zijn op de grootste Duitse evenementen van ons land. Deze populaire acts zijn ook te boeken voor jouw feest of evenement!

 

Duitse artiesten gezocht?

Hierboven vind je onze selectie van top kwaliteit Duitse artiesten die te boeken zijn bij ons boekingsbureau. Dit zijn ervaren artiesten die weten hoe ze de juiste sfeer neer moeten zetten. Vind je niet wat je zoekt? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Naast bovenstaande artiesten, zijn er diverse Duitse artiesten te boeken voor je feest of evenement. Voor zowel één Duitse artiest, als een gehele Duitse line-up, staan we graag voor je klaar.

Nr.1 Artiesten is hét boekingskantoor als het gaat om Duitstalig entertainment voor je event. Neem contact met ons op voor meer informatie.