Search
Close this search box.

Over Nr.1 Artiesten

Over artiestenbureau Nr.1 Artiesten

Rob Knubben is zeker geen onbekende in het Limburgse land. Meer dan 20 jaar is hij het gezicht geweest van Marlstone Events & Entertainment, dat de laatste jaren verder is gegaan onder de naam Nr-eins artiestenboekingen. Naast boekingen heeft Rob al jarenlang ervaring met het organiseren en faciliteren van evenementen, variërend van 100 tot 25.000 personen.

Harold Pols is eveneens geen onbekende. Meer dan 10 jaar lang was hij een van de gezichten achter het productiebedrijf Mocon showtechniek, waar veel Limburgse bands hun thuisbasis vonden als het ging om het leveren van audio visuele techniek. Daarnaast houdt ook hij zich al jarenlang bezig met het organiseren van publieksevenementen onder de naam CUE4 events & Nr.1 Events.

Door het samengaan van bovenstaande bedrijven is het grootste en meest veelzijdige boekingskantoor van de Limburgse entertainment industrie ontstaan. Vele artiesten hebben hun weg inmiddels gevonden naar Nr.1 artiesten, waar een heel team aan deskundige en enthousiaste medewerkers voor hun klaar staat. Samen met artiesten en organisatoren gaan we beoogde doelstellingen in kaart brengen om tot de best mogelijke samenwerking te komen.

Elke medewerker heeft bij ons zijn of haar eigen kwaliteiten en dat, samen met onze jarenlange ervaring en contacten, zorgt ervoor dat we artiesten en organisatoren op elk vlak kunnen helpen en adviseren.

Wil je vrijblijvend kennis maken met een van onze medewerkers of van gedachten wisselen over de programmering van jouw evenement? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons op onze social media kanalen: Facebook & Instagram

Ons team

Rob Knubben

Boeker met passie

Harold Pols

Boeker met passie

Nena Spronkmans

Boeker met passie

Kevin Creuëls

Boeker met passie

Ben Peters

Boeker met passie