Search
Close this search box.

Vastelaovend Artiesten Boeken

Vastelaovond artiest op je feest of evenement

Je organiseert een zitting of bent van een Vastelaovend vereniging. Je bent verantwoordelijk voor het programmeren van entertainment en bent dus op zoek naar de leukste artiesten voor je feest. Dat is ooit een hele puzzel. Zijn de artiesten beschikbaar? Klopt de planning? Is het afwisselend genoeg?

Nr.1 Artiesten is het boekingskantoor wat je ondersteunt bij het boeken van de beste Vastelaovend artiesten. Hieronder vind je een grote selectie artiesten ter inspiratie.

Carnavalsartiesten uit Limburg

Vastelaovend of carnaval in Limburg, het mooiste feestje van het jaar. Hier wordt maanden naartoe geleefd. Ook door de Limburgse carnavals artiesten, zij beginnen al vroeg met het schrijven van hun nieuwe hit. Al dan niet wordt er deelgenomen aan het LVK en is het altijd spannend of ze in de halve finale dan wel de finale komen.

Diverse van deze carnavalsartiesten uit Limburg zitten in ons exclusieve aanbod. Maar ook overige Limburgse carnavals artiesten zijn bij ons te boeken. Denk aan Maastrichtse carnavals artiesten, maar ook artiesten uit Venlo, Valkenburg, Geleen etc.

Van de onbetwiste koningin van het Limburgse lied Beppie Kraft, tot de Nick en Simon van het zuiden Andy en Roy. Maar ook bekende Limburgse zangeressen zoals Marleen Rutten en Gwen. Kortom, Limburgse carnaval artiesten boeken doe je bij ons.

 

Vastelaovend artiest gezocht?

Limburgse artiesten voor carnaval of Vastelaovend uitzoeken doe je door te klikken op één van de artiesten hierboven. Op de artiestenpagina vind je meer informatie over de betreffende Vastelaovend artiest. Bij onze exclusieve items staat ook een prijs vermeld. Dit is een richtprijs, de uiteindelijke prijs is afhankelijk van verschillende factoren betreffende jouw evenement.

Kun je de artiest die je zoekt niet vinden of weet je niet zo goed wat passend is op je feest? Wij denken graag met je mee. Niet alleen over een enkele Vastelaovend artiest, wij buigen ons ook graag over een gehele Vastelaovend programmering.

Door ons netwerk en jarenlange ervaring kun je het vormen van een Vastelaovend line-up absoluut aan ons over laten. Neem contact met ons op voor meer informatie.