Zoek
Sluit dit zoekvak.

Blog | Een kijkje achter de schermen

De ins en outs van Nr.1 Artiesten over de Entertainment Wereld

Benieuwd waar wij mee bezig zijn? Het team van Nr.1 Artiesten laat je graag een kijkje nemen achter de schermen bij ons artiestenbureau. En uiteraard delen we graag tips & tricks over het organiseren van een evenement. 

De entertainment wereld staat nooit stil en er komt van alles op ons pad. We delen graag onze kennis  zodat iedereen een prachtig evenement kan neerzetten.
Neem een kijkje in onze wereld en voor meer advies staat ons gemotiveerde team altijd klaar om er samen met jouw een fantastisch evenement te maken.


Indien je een programma moet samenstellen, zijn wij gaarne bereid in een persoonlijk gesprek te zoeken naar de juiste muzikale omlijsting van je evenement. Op deze manier kunnen we je ook van een aantal adviezen voorzien met betrekking tot geluid, licht, podia en alle andere aanverwante zaken. Ons kantoor is gespecialiseerd in het boeken van artiesten en heeft daardoor de nodige kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat jouw boeking soepel verloopt.⁣
Ieder jaar, wanneer de lente langzaam ontluikt, staat Limburg volledig op zijn kop. Dan is het tijd voor Carnaval, oftewel Vastelaovend! In drie dolle dagen (of vijf, of zeven) staat alles in het teken van satire en sjpas (gezelligheid).
U organiseert een evenement en boekt geweldige artiesten. Het belooft een groot feest te worden en het enthousiasme kan niet op. Totdat u er achteraf op gewezen wordt dat u door het auteursrecht op muziek een licentievergoedingen moet betalen. Die factuur krijgt u, totaal onverwacht, soms zelfs pas één jaar na het organiseren van uw evenement. Vervelend, maar makkelijk op te vangen door vóóraf rekening te houden met......
Bent u bezig met het organiseren van een evenement, verenigingsfeest of jubileum? Wilt u een groot en mooi feest met bekende artiesten, maar weet u niet precies waar u moet beginnen? Het boeken van een artiest was door Nr.1 Artiesten nog nooit zo eenvoudig. In dit blog zetten we 10 voordelen op een rijtje van het boeken via Nr.1 Artiesten.