Ziesjoem! Boeken

“Lekker Menneke” en nog veel meer gouden oude nummers van Ziesjoem! zijn onmisbaar tijdens een optreden!

De eerste jaren trad de groep op als herkenbare zeeschuimers, piraten; alle nummers hadden op één of andere manier ook te maken met zeeroverij en visserslatijn. Na enkele jaren alleen op boten te hebben opgetreden, werd geprobeerd of ook het publiek aan land gevoelig was voor de groep die zich vooral onderscheidde door haar opvallende piraten-kostuums.

Al gauw werden alle Limburgse zalen bestormd door de Maastrichtse zeerovers. Begin jaren 90 kreeg Ziesjoem! met het nummer “Zjuulke Zeuthout” een grote hit en in 1996 werd het Maastrichts Vastelaovendsleedsje gewonnen (“Drei daog laank verlore” van Marc Quaaden en Peter Ruijters). Een nog grotere hit volgde in 1997: “Lekker Menneke”, het nummer dat nog steeds onmisbaar is tijdens optredens.

In 2011 vierde Ziesjoem! haar 25-jarig bestaan. In dat jaar werd de groep ook benaderd door André Rieu om enkele nummers te zingen, onder begeleiding van het Johann Straussorkest, tijdens de zes Vrijthof-concerten. Het grandioze hoogtepunt van de Ziesjoem! loopbaan.

Nog steeds staan Marly, Roger en Jos het hele jaar door op de grote podia in Limburg en weten zij het publiek te boeien en zalen op de kop te zetten. Nog steeds vernieuwt de groep regelmatig haar repertoire en haar kostuums en heeft het drietal ontzettend veel plezier bij de optredens. Dat plezier stralen zij uit en Ziesjoem! is ervan overtuigd dat dit plezier nog lang wordt uitgestraald.

Ziesjoem! boeken voor je evenement?

Ziesjoem! boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Hier vind je de beste Limburgse artiesten voor jouw evenement. Deze artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor aanvragen voor andere Limburgse artiesten kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Ziesjoem! op mijn evenement?

Download perskit van Ziesjoem!

Ziesjoem is te boeken vanaf €675

Ziesjoem! boeken

Ziesjoem! op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Ziesjoem! te boeken voor mijn Evenement?

Ziesjoem is te boeken vanaf €675

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Ziesjoem!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen