Zanger Kafke Boeken

Populaire feest act Zanger Kafke op je evenement

Van glazenhaler tot één van de populairste feestacts van Nederland. Wat allemaal begon als een grap kreeg al snel een serieuze vormen nadat zijn eerste single ‘Onze Dag’ een mega succes bleek te zijn. Kafke laat de studio van 3FM, feesttenten, kroegen en festivals met zijn Brabantse tongval en uptempo Nederlandstalige nummers ontploffen.

In 2018 wordt het feest alleen maar grote, zanger Kafke behaalt goud met zijn single ‘Springen’. Maar liefst 1 miljoen streams binnen 6 maanden en tientallen optreden op bekende festivals stromen binnen. Festivals als Rebirth, Intents, 7th Sunday, Wish (mainstage) en Zwarte Cross kan Kafke afvinken. Maar ook in de zomer wordt er niet stil gezeten en reist hij af naar Lloret de Mar, Albufeira, Gran Canaria, Salou en Mallorca om vakantiegangers te entertainen.

Nu twee jaar later is deze feest act niet meer weg te denken op plekken waar bier en confetti de boventoon voeren. Gewapend met de spreuk ‘Hoe meer jullie drinken, hoe beter ik ga klinken!’ geeft hij ieder feestje een goudgele randje.

Zanger Kafke boeken voor je evenement?

Zanger Kafke boeken voor je evenement of feest doe je nu bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je diverse feestartiesten voor jouw evenement. Diverse artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Zanger Kafke op mijn evenement?

Download perskit van Zanger Kafke

Zanger Kafke boeken

Zanger Kafke op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Zanger Kafke te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Zanger Kafke

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen