Woezel & Pip Boeken

Beleef nu de minishow of een meet & greet met Woezel & Pip op je evenement

Woezel & Pip, bedacht en gecreëerd door Guusje Nederhorst, veroverden afgelopen jaren in recordtempo de harten van de kinderen en hun ouders met hun spannende avonturen. Met bijna een miljoen verkochte boeken en zeer succesvolle familiemusicals, die jaarlijks zo’n 100.000 bezoekers trok, zijn Woezel & Pip met recht de meest populaire hondjes van het land!

In de nieuwe liedjesshow van Woezel & Pip is het bot van Woezel plots verdwenen! Tijdens hun zoektocht beleven de hondjes de leukste avonturen; van de grootste pret op vakantie tot een verkleedpartijtje als échte koning en prinses. Ook komen Woezel & Pip hun beste vriendjes Buurpoes en Molletje tegen. Samen zingen ze de vrolijkste liedjes over vriendschap, samen spelen én over de Sloddervos.

Na afloop is er een uitgebreide Meet & Greet van Woezel & Pip met de kinderen. Er kunnen foto’s worden gemaakt en natuurlijk mag er worden geknuffeld met de hondjes!

Naast de familie minishow zijn Woezel en Pip ook te boeken voor een Meet & Greet en komen ze graag kennis maken met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes op uw evenement.

Woezel & Pip boeken voor je evenement?

Boek nu Woezel & Pip bij Nr.1 Artiesten

Wat kost Woezel & Pip op mijn evenement?

Download perskit van Woezel & Pip

Woezel & Pip boeken

Woezel & Pip op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Woezel & Pip te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Woezel & Pip

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen