Wir Sind Spitze Boeken

“ENERGIEK, VERRASSEND EN ENIG IN ZIJN SOORT!”

Gewapend met vettige tuba’s, strakke blazers en accordeon op een stevig fundament van scheurende gitaren en een dikke beat, blaast Wir sind SPITZE! je kapsel volledig in de war tijdens hun waanzinnige non-stop liveshow vol verrassingen!

De lekkerste guilty pleasures afgewisseld met onontdekte pareltjes denderen over je heen zonder ook maar één spaander van de dansvloer heel te laten! Een feest der herkenning maar dan anders! Met hun eigenaardige sound bestormt dit 5 man sterke feestlegioen al een aantal jaar met veel succes de nationale en internationale podia!

Zelfs doen ze er nog een flinke schep bovenop door met hun vrachtwagen tot de nok gevuld met confetti, vlammen en co2 eindelijk naar jouw feesttent of festival te komen!

Wir Sind Spitze boeken voor je evenement?

Laat je onderdompelen in deze live feest sensatie. De Duitse band Wir sind SPITZE! boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons boekingskantoor vind je een selectie aan de beste Oktoberfest bands voor je Duits-gethematiseerd evenement. Of je nu op zoek bent naar een enkele Duitse artiest of een complete line-up van Duitse artiesten, wij hebben een antwoord op elke entertainment-vraag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Wir Sind Spitze op mijn evenement?

Download perskit van Wir Sind Spitze

Wir Sind Spitze boeken

Wir Sind Spitze op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Wir Sind Spitze te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Wir Sind Spitze

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen