Waylon Boeken

Bekende zanger Waylon boeken voor op je evenement

Waylon is vanaf jongs af aan geïnspireerd door Countrymuziek en een droom komt uit als hij in Nashville, het Mekka van de Countrymuziek, een plaat mag opnemen. Waylon vertrekt naar de Verenigde Staten en treedt daar op met zijn idool Waylon Jennings waarna hij ook mee mag samen werken. Jennings overleed echter en Waylon keerde terug naar Nederland.

Hij neemt deel aan ‘Holland’s Got Talent’ en wordt tweede. Door zijn deelnamen wordt Waylon opgepikt door Universal die hem onderbrengen als eerste Nederland bij het wereldberoemde platenlabel Motown.

Al snel volgt zijn album ‘Wicked Ways’ dat ervoor zorgt dat hij platina status behaalt en zijn tweede album erna ‘After All’ doet het zeker net zo goed. Na al deze successen gaat Waylan met Ilse Delange in 2014 naar het Eurovisie Songfestival onder de naam ‘The Common Linnets’. De twee leveren naar een unieke prestatie en behalen een tweede plek wat de beste prestatie is van Nederland sinds 1975.

Hun single ‘Calm After The Storm’ komt direct in 11 landen binnen op nummer 1 op iTunes en in 23 andere Europese landen in de iTunes Top 10. Na zijn succes bij het Eurovisie Songfestival brengt Waylon zijn derde studio-album ‘Heaven After Midnight’ uit. ‘Heaven After Midnight’ is opgenomen in Nashville, de bakermat van de countrymuziek. Daarna volgen zijn albums ‘Seeds’, ‘The World Can Wait’ en ‘Human’ met aansluitend een theatertour door Nederland die helemaal uitverkocht is.

Er kan dan wel gezegd worden je niet langs deze top zanger kan in de muziekwereld.

Waylon boeken voor je evenement?

Waylon boeken voor je feest, bedrijfsfeest of evenement? Zanger Waylon boek je nu bij Nr.1 Artiesten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Waylon op mijn evenement?

Download perskit van Waylon

Waylon boeken

Waylon op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Waylon te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Waylon

Vergelijkbare artiesten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen