W-Dreej Boeken

W-Dreej staan garant voor een gezellig meezingfeest

Christel van Rijn en Quinn Warmerdam, zingend onder de naam Christel & Quinn hebben Venlonaar Rogée Verdellen in 2021 gevraagd om samen met hen als zangtrio W-Dreej de draad weer op te pakken. Sindsdien is de vertrouwde W-Dreej-formule weer overal te zien en te horen in de provincie.

W-Dreej, destijds nog bestaand uit Christel van Rijn, Quinn Warmerdam en Hay Wilders, kreeg in 2003 voor het eerst regionale bekendheid met het in die tijd zeer vernieuwende vastelaovesliedje ‘Höf de glazer in de lôch’. Daarna volgden vele succesvolle finaledeelnames aan het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoers (LVK). Deze regionale wedstrijd voor vastelaovesliedjes werd vervolgens in 2010, 2011 en 2012 door W-Dreej gewonnen met liedjes als ‘Vandaag’, ‘Kóm ‘s kiéke beej ós’ en ‘Doot ‘s gek’, een unieke prestatie wat tot op heden door geen enkele andere finalist is geëvenaard. De zangformatie, die met hun door Quinn Warmerdam gecreëerde muziekstijl de vastelaovesmuziek definitief veranderde, viel in 2017 als trio uit elkaar gezien de samenwerking met Hay Wilders werd beëindigd. Christel en Quinn gingen als duo tijdelijk verder onder de naam “CHRISTEL EN QUINN” en hebben tot zomer 2021 nog vele singles uitgebracht en 4 maal in de halve finale gestaan van het LVK en één maal in de finale (2021). In februari 2021, toen de vastelaovend vanwege de coronacrisis niet door kon doorgaan, won het liedje ‘Vandaag’ van W-Dreej het Super-LVK op L1 TV en werd daarmee bekroond tot beste LVK liedje van de afgelopen 20 jaar.

Door de coronacrisis vervielen alle geplande optredens gedurende 1 ½ jaar. Naast het feit dat dit voor iedere artiest dramatisch is gaf dit ook de ruimte om na te denken en nieuwe plannen te smeden. Het enorme gat in de agenda gaf namelijk de ruimte om een grote wens van Christel en Quinn in vervulling te laten gaan, het opnieuw oppakken van het oude “trio- concept” en W-Dreej weer nieuw leven in blazen. Maar dit zou alleen een kans van slagen hebben mits de derde persoon perfect zou passen bij Christel en Quinn en de ruimte en motivatie zou hebben om aan te sluiten bij een bestaande act. De perfecte zangpartner hebben ze gevonden in Rogée Verdellen. Samen met Rogée komt inmiddels de dynamiek op het podium weer optimaal tot uiting en de variatie in zang klinkt weer als vanouds. De bekende W-Dreej sound is terug van weggeweest.

Een grappig muzikaal detail is dat door deze nieuwe samenwerking twee zoons van wie de vaders vroeger in het beroemde Blerickse orkest De Vrijbuiters speelden, samen gaan zingen. Rogée Verdellen is namelijk zoon van Vrijbuiters-zanger Ben Verdellen en Quinn Warmerdam is een zoon van Vrijbuiters- trompettist Wim Warmerdam. W-Dreej zal vanaf nu weer knallen op ieder podium waarbij het dak er gegarandeerd weer af zal gaan!

W-Dreej boeken voor je evenement?

W-Dreej is te boeken vanaf €745

Laat W-Dreej toe in je hart, je hoofd en je lijf, geniet van hun mooie stemmen en samenzang en je kijkt terug op een half uur feesten, zingen, deinen, springen en zwijmelen.

W-Dreej boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Dit Limburgs duo is onderdeel van ons aanbod aan Limburgse artiesten die te boeken zijn bij ons bureau. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Beeld en geluid

Wat kost het om W-Dreej te boeken voor mijn Evenement?

W-Dreej is te boeken vanaf €745

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

W-Dreej boeken

W-Dreej op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief