Tonca Boeken

De feestband Tonca op je feest of evenement

TONCA betekent vooral FEEST

Daarom werd TONCA al snel door het publiek betiteld als “Dé feestband van het Wilde Zuiden!”. Knettergek, lekkere muziek en vooral één ding is zeker: er wordt pas gestopt als de hele tent op z’n kop staat.

Het leven is een feest en dat is ook precies waar het om draait bij deze feestband. TONCA speelt moeiteloos in op het publiek en geen optreden is hetzelfde. Medleys ontstaan ‘on the spot’ en dat levert vaak verrassende maar meestal niet reproduceerbare muziek op.

Kortom een hilarisch feest der herkenning dat je gezien en gehoord moet hebben!!

TONCA werd opgericht in oktober 2003 en bestaat uit vijf muzikanten die al heel wat jaren meedraaien in de meest verschrikkelijke muziekcircuits. Het uitgebreide repertoire is gebaseerd op fouter dan fout aangevuld met alles wat een feest nodig heeft.

Tonca boeken voor je evenement?

Laat “Dé feestband van het Wilde Zuiden!” je event tot een knalfeest maken. TONCA boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons boekingskantoor vind je een selectie aan de beste coverbands voor je feest of evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Tonca op mijn evenement?

Download perskit van Tonca

Prijs op aanvraag.

Tonca boeken

Tonca op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Tonca te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag.

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Tonca

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen