Toddezèk Boeken

Het Limburgse trio de Toddezèk op je evenement!

De broers René en Geert Verschueren en Twan Relouw uit Grubbenvorst wonnen in 2002 de Liedjesmatinee van De Plaggenhouwers met het lied D’n Toddezak. Met het lied bereikte het drietal in 2003 de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Sindsdien gaat het trio door het leven onder de naam De Toddezèk.

In 2007 veroverde Toddezèk de eerste plaats op het LVK in Maasniel. Het winnende lied was Heej bliëf ik plekke. Het lied was eerder al winnaar op de Liedjesaovend van De Plaggenhouwers. Met Ni miër en ni minder won het drietal het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2009. Het lied won ook eerder de Liedjesaovend van De Plaggenhouwers.

Ook in 2010 veroverde het trio de eerste plaats op de Plaggenhouwers Liedjesavond; deze keer met D’n Truukwaeg. In 2011 werd De Toddezèk, met Miémelaer, opnieuw winnaar van Plaggenhouwers-Liedjesaovend. Het drietal won in 2014 voor de derde keer het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer met Onhendig leedje.

In 2015 bereikte het trio de derde plaats in de wedstrijd CMC Alaif in de categorie Beste Vastelaovend Videoclip met het lied Um te baoke. Met De zwambôks drong het trio door tot de halve finale van het LVK in 2020.

Toddezèk boeken voor je evenement?

Het Limburgse trio Toddezèk boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Bij ons boekingskantoor vind je diverse Vastelaovend artiesten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Beeld en geluid

Wat kost het om Toddezèk te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Toddezèk boeken

Toddezèk op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief