Tiroler Ohne Berge Boeken

Als vrienden en rasmuzikanten zorgt Tiroler Ohne Berge voor een groot feest bij jouw evenement.

In 2017 traden enkele muzikale vrienden op voor een speciale gelegenheid en dat zou eenmalig zijn. Dat was zo’n succes dat het om een vervolg vroeg. Een naam voor de band was er nog niet, maar afkomstig uit Zuid-Limburg bekend om haar heuvels, was de naam Tiroler Ohne Berge al snel geboren.

De muzikanten hebben een gezamenlijke passie voor Oberkrayner en Tiroler muziek in een modern jasje. Oostenrijkse, Sloveense en Duitstalige stimmungs- en feestmuziek, polka’s in een uptempo, dat is het handelsmerk van deze 9-koppige band.

Deze Rasmuzikanten staan bijna dagelijks op het podium en weten hoe je stimmung in de tent brengt. En dat doen ze volledig live, instrumentaal en met de unieke zang combinatie van zangeres Meghan en zanger Ralph.

Heb jij al zin in een feestje met de Tiroler Ohne Berge sound uit de lage land? Dan hoe je niet langer te tobben over de muzikale invulling. Wij brengen graag de muzikale nooit waardoor jouw feest al bij voorbaat geslaagd is.

Tiroler Ohne Berge boeken voor je evenement?

Tiroler Ohne Berge is nu exclusief te boeken bij Nr.1 Artiesten.

Bij ons boekingskantoor vind je een selectie aan de beste Oktoberfest bands voor je Duits-gethematiseerd evenement. Of je nu op zoek bent naar een enkele Duitse artiest of een complete line-up van Duitse artiesten, wij hebben een antwoord op elke entertainmentvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Tiroler Ohne Berge op mijn evenement?

Download perskit van Tiroler Ohne Berge

Prijs op aanvraag

Tiroler Ohne Berge boeken

Tiroler Ohne Berge op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Tiroler Ohne Berge te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Tiroler Ohne Berge

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen