Tino Martin Boeken

Populaire volkszanger Tino Martin op je evenement

Tino is 14 jaar oud als hij voor het eerst in aanraking komt met het artiestenvak in de strandtent van zijn oom en tante. Vanaf dat moment weet hij wat hij de rest van zijn leven wilt en gaat alles als een sneltrein.

In 2002 is Tino finalist van Hennie Huisman’s Soundmix Show met een nummer van René Froger. Hij maakt zijn opwachting in de prime time TV shows naast verschillende grote Nederlandse artiesten. In de daarop volgende jaren treedt Tino enorm veel op in binnen- en buitenland. Zo ontwikkelt Tino zich tot een gerespecteerde zanger en artiest met een geheel eigen sound en uitstraling.

2013 is het jaar dat Tino Martin een meerjarig platencontract tekent bij Studio One. Zijn tomeloze inzet en aanstekelijke energie werpt al snel zijn vruchten af wat resulteert in het fantastische nummer ‘Doe wat je wil’. In 2014  komt Tino zelfs met drie nieuwe single’s, namelijk: ‘De gevierde man’, ‘Man vriend’ en ‘Jij liet mij vallen’.

In het voorjaar van 2015 was hij nog een veelbesproken kandidaat in het SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen. Later dat jaar stond hij tweemaal in een uitverkochte Schouwburg van Amstelveen. In dit zelfde weekend werd zijn eerste eigen album ‘Jij liet me vallen’ gereleased. Het album stond wekenlang in de Album Top100 en zijn singles waaronder het met de ‘Koos Alberts Award’ bekroonde ‘ Toch zal ik altijd aan je denken’ werden in een korte periode miljoenen keren bekeken en gestreamed op YouTube en Spotify. Tino ontwikkelt zich als een artiest die zowel geliefd is bij jong als oud en ontvangt hij ook een Edison voor zijn eerste album ‘Jij liet me vallen’.

Dromen van Tino Martin komen uit want in 2017 en 2018 staat Tino voor 17.000 uitzinnige fans in een uitverkocht Ziggo Dome. Hij released tevens het album ‘Hoe ik het zie’ en mag voor de 2e keer de Edison Popprijs in ontvangst nemen. In 2018 is Tino ook een onderdeel van het programma Beste Zangergs van Nederland. Zijn succes blijft hierdoor groeien en Tino Martin wordt nog bekender onder het Nederlandse volk. Door het programma behaald hij zelf in 2019 een monster hit met het nummer ‘Zij weet het’.

Tino Martin boeken voor je evenement?

De bekende zanger Tino Martin boeken voor je evenement. Tino Martin boek je nu bij Nr.1 Artiesten. Wij zijn graag jouw partner bij het boeken van Nederlandse artiesten.

Bij ons vind je diverse zangers voor jou feest, bedrijfsfeest of evenement. Diverse artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten of een line-up kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Tino Martin op mijn evenement?

Download perskit van Tino Martin

Tino Martin boeken

Tino Martin op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Tino Martin te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Tino Martin

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen