Tim Tiago Boeken

Tim Tiago, Just me and my music

Tim Tiago is een 21-jarige singer-songwriter en producer uit Valkenburg aan de Geul, Nederland. Het begon allemaal op 5-jarige leeftijd toen hij zijn eerste gitaar kreeg. Hij kon deze niet loslaten, dus zijn ouders besloten om hem op te geven voor gitaarlessen bij de lokale muziekschool. Tim ging steeds vaker meezingen met de liedjes die hij moest oefenen op de gitaar en hier is hij nooit meer mee gestopt. Het werd al snel duidelijk dat muziek maken en optreden voor een publiek zijn grootste passie zou worden. Toen hij 7 jaar oud was maakte hij al zijn debuut als straatmuzikant op de trappen van de Sacré-Cœur tijdens een vakantie in Parijs met zijn familie. Vele toeristen kwamen luisteren hoe Tim iconische nummers van The Beatles, Abba en Ed Sheeran speelde. Hetzelfde deed hij in andere grote Europese steden zoals Barcelona en als gevolg hiervan besloot hij mee te doen aan seizoen 5 van The Voice Kids. Tim kwam op nationale televisie met zijn “Blind Audition”.

Aan het begin van 2021 besloot Tim om de muzikale kant van social media te ontdekken. Zijn covers werden voornamelijk op TikTok door veel mensen bekeken. Door meerdere viral video’s is zijn fan base snel gaan groeien.

Na jaren oefenen, optreden en ervaring opdoen is de Nederlandse artiest zich nu aan het focussen op het schrijven en produceren van zijn eigen muziek. Tim wil muziek schrijven die niet vervaagd met de tijd. De opkomende artiest is pas aan het begin van zijn muzikale reis, maar hij gaat voor een lange en succesvolle muziek carrière.

“Ik wil mensen blij maken met mijn muziek en ze helpen om herinneringen voor het leven te creëren.”

Tim Tiago boeken voor je evenement?

Tim Tiago boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je een divers aanbod aan artiesten voor je evenement. Dit zijn artiesten met ruime ervaring in het bouwen van een feestje op dergelijke evenementen. Een artiest boeken voor je event? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Tim Tiago op mijn evenement?

Download perskit van Tim Tiago

Tim Tiago is te boeken vanaf €495

Tim Tiago boeken

Tim Tiago op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Tim Tiago te boeken voor mijn Evenement?

Tim Tiago is te boeken vanaf €495

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Tim Tiago

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen