The Partysquad Boeken

DJ-formatie The Partysquad zijn al meer dan tien jaar de architecten achter de Nederlandse eclectische scene.

Hun lange lijst van wereldwijde releases gaat helemaal terug tot 2009 op labels als Spinnin’ Records, Universal, Mad Decent en Dimmak en staat vol met buitengewone collabs met onder andere Major Lazer, M.I.A. en Afrojack. En iedereen die iets weet van de Nederlandse hitlijsten, weet dat The Partysquad daar praktisch woont, met meer dan 14 singles die de afgelopen 15 jaar de Top 40 hebben gehaald.

Terwijl ze enkele van ’s werelds beste genres combineerden in een nieuwe golf die grenzen verlegde, veroverden revolutionaire tracks als “Original Don”, “Oh My” en “Double Bubble Trouble” al snel elke dansvloer, elk festival en elk radiostation dat de mensheid kent. En terwijl het succes van hun releases uitmondde in wereldwijde optredens, is hun geheime wapen altijd hun energieke en veelgevraagde liveshow geweest. Tomorrowland, Glastonbury, Ultra en nog veel meer beleefden wat het best omschreven kan worden als een vlekkeloze creatieve chaos.

Na geduldig hun puzzel stukje bij beetje in elkaar te hebben gelegd, is het nu tijd om je eindelijk het grotere geheel te laten zien. The Partysquad maakt zich klaar om te laten zien waar jullie allemaal op hebben gewacht.

The Partysquad boeken voor je evenement?

The Partysquad boek je nu bij Nr.1 Artiesten. Informeer vrijblijvend naar de beschikbaar en kosten.

Bij ons boekingskantoor vind je een selectie van de beste DJ’s. Of je nu op zoek bent naar een specifieke muzikale invulling of een complete line-up voor jouw evenement, wij hebben een antwoord op elke entertainment-vraag.

Wat kost The Partysquad op mijn evenement?

Download perskit van The Partysquad

Prijs op aanvraag

The Partysquad boeken

The Partysquad op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om The Partysquad te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: The Partysquad

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen