The Originals Boeken

Coverband The Originals speelt al je verzoeken op je evenement

The Originals is een Nederlandse coverband die alles op verzoek speelt. Welk liedje je ook wilt horen; The Originals spelen het direct voor je. De band heeft een assortiment van meer dan 5000 nummers dat ze door het hele land ten gehore brengen. De beste coverband van Nederland geeft een interactieve show om nooit te vergeten. Het publiek staat centraal tijdens de show en iedereen mag vanaf het verzoekjes podium bepalen wat The Originals gaat spelen.

The Originals bestaat uit vijf muzikale talenten. Axel Lindelauf kennen we van Volumia! Hij is verantwoordelijk voor de toetsen en zang. Jeroen van den Berg doet bij The Originals de zang en percussie. Ook ontvangt hij op het verzoekjespodium de mensen die een nummer willen aanvragen. Hans Vorstenbosch kennen we van De Coronas. Hij speelt gitaar, toetsen en hij zingt. Lars van Starrenburg, bekend van de band Rigby, speelt op de basgitaar. Tot slot hebben we Tim Brink die achter op het podium los gaat op de drums en percussie.

The Originals traden al op bij privéfeesten, festivals, poppodia en bedrijfsfeesten. Ook zijn ze maandelijks te gast bij De Coen & Sander Show op Radio 538 en hebben ze opgetreden op bijzondere locaties, waaronder: Strandfestival ZAND, 538Live XXL, De Vrienden van Amstel LIVE!, Stöppelhaene, de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.

The Originals boeken voor je evenement?

Boek nu The Originals bij Nr.1 Artiesten

Wat kost The Originals op mijn evenement?

Download perskit van The Originals

The Originals boeken

The Originals op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om The Originals te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: The Originals

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen