The Best Abba Tribute Boeken

The Best Abba Tribute is een muzikale beleving met de beste hits van Abba

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

The Best Abba Tribute bestaand uit twee top vocale zangeressen aan het front en een muzikaal vakmanschap daarachter. Waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! Hoogtepunt in 2014 en 2019 was een optreden voor meer dan 15.000 mensen (Kasteeltuinconcert in Helmond) welke specifiek voor ABBA Tribute kwamen. Het was een geweldige ervaring! Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn ze trots op!

The Best Abba Tribute boeken voor je evenement?

Boek The Best Abba Tribute nu bij Nr.1 Artiesten en zorg dat jouw evenement onvergetelijk wordt.

Meer informatie over tribute bands? Bij ons boekingskantoor vind je een selectie van de beste tribute bands. Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Wat kost The Best Abba Tribute op mijn evenement?

Download perskit van The Best Abba Tribute

Prijs op aanvraag

The Best Abba Tribute boeken

The Best Abba Tribute op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om The Best Abba Tribute te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: The Best Abba Tribute

Vergelijkbare artiesten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen