Tessa Schmeets Boeken

Tessa Schmeets: Energie, passie en een feest om te beleven

Maak kennis met Tessa Schmeets, een opkomende artieste uit Ubachsberg, die met haar energieke en vrolijke optredens een onvergetelijke ervaring creëert. Haar muzikale talent, dat zich uitstrekt van zang tot piano en gitaar, komt tot uiting in een mix van Limburgse en Duitse feest- en sjtimmungs partymuziek, vol gezelligheid en toegankelijkheid.

Mensen die Tessa nog nooit hebben gezien of gehoord, kunnen een energieke en vrolijke artieste verwachten die enthousiasme en passie uitstraalt. Haar optredens zijn een feest op de bühne en in de zaal, vol gezelligheid en toegankelijkheid. Met een mix van Limburgse en Duitse nummers brengt Tessa gezellige meezingers die zowel jong als oud zullen bekoren.

Tessa Schmeets boeken voor je evenement?

Boek nu Tessa Schmeets bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je de beste Limburgse artiesten voor jouw evenement. Of je nu een enkele artiest wilt boeken of een gehele line-up van top-artiesten voor je event, wij staan graag voor je klaar om je van advies te voorzien.

Wat kost Tessa Schmeets op mijn evenement?

Download perskit van Tessa Schmeets

Prijs op aanvraag

Tessa Schmeets boeken

Tessa Schmeets op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Tessa Schmeets te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Tessa Schmeets

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen