Suzan & Freek Boeken

Bekend Nederlandstalig duo Suzan & Freek op je evenement

Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets lijkt ontstaan, timmeren ze al lang aan de weg. Onder de noemer ‘De Minuut’ postten zij filmpjes op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Dat slaat enorm aan en er ontstaat een fanbasis. De grootste kracht blijkt de manier waarop Suzan & Freek liedjes herkenbaar houden, maar ondertussen volledig naar hun eigen hand zetten.

Debuutsingle ‘Als Het Avond Is’ verandert alles. Het eerste ‘eigen’ nummer nestelt zich langzaam maar zeker in de harten van de luisteraars, stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40 en is inmiddels een ware Nederpopklassieker. Het nummer krijgt een plek bij de acht langst genoteerde Nederlandstalige hits die ooit in de Top 40 hebben gestaan en wordt bekroond met een dubbel platina award in Nederland en België. Opvolger ‘Blauwe Dag’, inmiddels ook bekroond met platina, wordt eveneens een enorme hit en klimt naar nummer 4 in de Nederlandse Top 40.

Suzan & Freek boeken voor je evenement?

Boek nu Suzan & Freek bij Nr.1 Artiesten

Wat kost Suzan & Freek op mijn evenement?

Download perskit van Suzan & Freek

Suzan & Freek boeken

Suzan & Freek op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Suzan & Freek te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Suzan & Freek

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen