Spik en Span Boeken

Gegarandeerd feest met Spik en Span op je evenement!

Jo Huijnen en Niek Dirkx, oftewel Spik en Span, zijn de Kampioene van de Nach. Met hun vier LVK-overwinningen zijn zij het meest succesvolle vastelaoves-duo van het afgelopen decennium in Limburg.

Spik en Span is als vastelaoves-duo actief sinds 2010 en vanaf het prille begin vaste finalist van het Limburgs Vastelaoves Leedjes Konkoer.
Hun optredens zijn vol energie , met nummers die bekend zijn van Noord tot Zuid in de provincie. Een optreden van Spik en Span staat garant voor entertainment, samen zingen en samen beleven. “Gewuen jonges”, met prachtig repertoire en vlammende optredens.

In 2020 won het duo wederom het LVK met het nummer ‘Vrunj tot de allerbeste run’.

Spik en Span boeken voor je evenement?

Het bekende Limburgse duo Spik en Span boek je nu bij Nr.1 Artiesten. Bij ons kun je diverse Limburgse artiesten boeken voor je feest of evenement. Gegarandeerd feest met deze doorgewinterde artiesten. Ben je op zoek naar een artiest of wil je juist nog meer artiesten boeken voor een complete programmering? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Spik en Span op mijn evenement?

Download perskit van Spik en Span

Spik en Span boeken

Spik en Span op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Spik en Span te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Spik en Span

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen