Snollebollekes Boeken

Van Links naar Rechts samen met Snollebollekes op je evenement

Snollebollekes geboren in 1985 in het dorp Oirschot was van duidelijk dat hij later de showbizz in zou gaan. Zo won hij als peuter al menig playbackshows met zijn André van Duin imitaties.

Toen er in 2014 een ontmoeting tussen Rob Kemps (entertainer), Jurjen Gofers (Radio Veronica) en DJ Maurice (Nederland’s bekendste feest DJ) plaats vond werd de act Snollebollekes geboren.
Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek scoort Snollebollekes de ene naar de ander feest hit.

Zo is Snollebollekes in 5 jaar tijd uitgegroeid tot de populairste feest act van Nederland met hits als ‘’Vrouwkes’, ‘De Vloer is Lave , ‘Springen Nondeju’ en zijn grootste hit ‘Links Rechts’. Met zo’n 300 shows per jaar op dorpspleinen, festivals, Ziggo Dome, feestavonden en koeienstalen krijgt hij altijd en overal iedereen van links naar rechts.

Snollebollekes boeken voor je evenement?

De party sensatie Snollebollkes boeken voor je evenement of feest doe je nu bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je diverse feestartiesten voor jouw evenement. Diverse artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Prijsinformatie: Snollebollekes

Contacteer ons
Download perskit van Snollebollekes

Beeld en geluid

Wat kost het om Snollebollekes te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Snollebollekes boeken

Snollebollekes op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief