Snelle Boeken

Populaire rapper Snelle op je evenement

Lars Bos – alias rapper snelle – is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen (met een hazenlip) ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren.

Met zijn in 2016 uitgebrachte “Vier EP” en “Bijrijder EP” was Snelle’s muziek goed voor ruim 1.300.000 streams en plays op platforms als YouTube en Spotify, wat ook werd gestimuleerd door de steun van relevante hiphopinstanties als bijvoorbeeld Puna, FunX en 101barz. Snelle’s sound wordt gekenmerkt door instrumenten als piano, gitaar en saxofoon. Dit, gecombineerd met moderne trapbeats/drums en een authentieke woordkeus en boodschap, zorgt voor een verfrissende en ietwat wavey sound die eerder al te horen was op o.a. Woohah, NewSkoolfest, 10 jaar Puna, Definitie van Hiphop, Keizerrijk en tientallen shows door heel Nederland.

Snelle zet met zijn muziek en video’s een ‘young independent boys having fun’ cultuurtje neer, waarbij het belangrijk is dat iedereen zijn hart volgt en samen groeit door middel van muziek.
De jongen rapper breekt echter pas echt door als een monsterhit scoort met het lied ‘Reunië’, goed voor tientallen miljoenen streams op Spotify. Er volgende een samenwerking met Marco Borsato met het lied ‘Lippenstift’ en ook zijn nieuwe single ‘Smoorverliefd’ zou niet teleurstellen. Anno 2020 kan niemand meer om de talentvolle rapper Snelle heen.

Snelle boeken voor je evenement?

Snelle boeken voor je feest, bedrijfsfeest of evenement? Rapper Snelle boek je nu bij Nr.1 Artiesten.

Ben je op zoek naar een artiest voor je evenement? Nr.1 Artiesten helpt jouw graag om de geschikte artiest te boeken voor je evenement. Van bedrijfsfeest tot feesttent, van festival tot privé feest niet is onmogelijk. Wij zorgen ervoor dat het boeken van een artiest snel, eenvoudig en betrouwbaar gaat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Snelle op mijn evenement?

Download perskit van Snelle

Snelle boeken

Snelle op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Snelle te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Snelle

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen