Sjpringlaevend Boeken

'Doorgaon' met Sjpringlaevend op je evenement!

Sjpringlaevend is een feestduo bestaande uit Dwayne Horbag en Sianne Vissers, dat Gulpen en Neer vertegenwoordigt. Bekend van diverse grote Limburgse podia, zoals het ‘Auw wieverbal’ in Valkenburg (ca. 7.000
bezoekers), ‘Aod op nuj’ in Heerlen (ca. 7.500 bezoekers) ‘De 11e van de 11e’ in Maastricht (meer dan 20.000 bezoekers) en de LVK finale. Verder waren ze o.a. te gast bij de ‘Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale’, de
Sjolefestatie in Roermond en ’t Kanón van ’t Balkón in Sittard. Uiteraard heeft Sjpringlaevend in de gehele provincie menige zaal, groot en klein, op de kop gezet. Sjpringlaevend deed in 2015 namens hun toenmalige gemeenschappelijke school mee aan het Tiener LVK. Daarna besloot het duo samen verder te gaan. Naast een verdere deelname aan het Cover LVK, heeft Sjpringlaevend in 2017 het ‘Parksjtad Leedjes Konkoer’ gewonnen en in datzelfde jaar de tweede plaats bereikt (met slechts 2 punten verschil van de winnaars) in de finale van ‘CMC Alaif’.

In 2018 bereikten ze de finale van het LVK, waarin ze als jongste act ooit een verdienstelijke 10e plek wisten te behalen met het lied “Noe of nooit” en werden ze tweede tijdens het ‘Parksjtad Leedjes Konkoer’.
In februari 2018 kondigde de zangeres van Sjpringlaevend aan wegens gezondheidsproblemen en een nieuwe studie tot haar grote spijt te moeten stoppen bij het succesvolle duo. Dwayne startte onder de vleugel van zijn
media-bedrijf “Limbo studio’s” een zoektocht naar de nieuwe vrouwelijke helft van Sjpringlaevend met de titel: “Wae weurt Sjpringlaevend” in samenwerking met L11 alaaf. Duizenden Limburgers waren wekenlang in de ban van de talentenjacht met als hoofdprijs de plek als nieuwe vrouwelijke helft van Sjpringlaevend en een optreden op de 11devan de 11de in Maastricht. Sianne werd als winnares met open armen ontvangen. Deze spontane en vrolijke meid barst van het enthousiasme en ervaring na 12 jaar lang gezongen te hebben in de meidengroep “Sieke en de Bubs”. Dwayne en Sianne behaalde in 2020 met het nummer ‘’Doorgaon!’’ de grote LVK finale. Ook in 2021 waren ze van de partij tijdens de LVK finale, dit keer met het nummer ‘’Sjtraks op Aswoonsdig!’’. De agenda staat nu al gevuld met meer dan honderd kleine en grote optredens van Zuid tot Noord.

Sjpringlaevend is er klaar voor!

Sjpringlaevend boeken voor je evenement?

Wil je het bekende Limburgse duo Sjpringlaevend boeken? Je vindt ze samen met diverse bekende Vastelaovend artiesten bij Nr.1 Artiesten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Prijsinformatie: Sjpringlaevend

Contacteer ons
Download perskit van Sjpringlaevend

Beeld en geluid

Wat kost het om Sjpringlaevend te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Sjpringlaevend boeken

Sjpringlaevend op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief