Schintaler Boeken

Met de Schintaler in huis gaat het dak er altijd vanaf!

De populaire Limburgstalige band Schintaler brak midden jaren 90 door in het zuiden van het land, met de single ‘Mien Limburgs Landj’.

In hetzelfde jaar bracht de band haar de buut cd ‘Golvend Heuvelland’ uit, met hitsingles als ‘Greumelevlaai’,‘Limburgse Meid’, en ‘Veer hubbe zin d’rin’. Ook de volgende albums werden heel positief onthaald met als absolute hoogtepunt de single ‘Welkom in Limburg’ (2004) van het album ‘De Sjoanste van de Schintaler’, waarvan meer dan 100.000 albums werden verkocht.

Kort daarna vertrokken twee bandleden naar het inmiddels wereldberoemde Johann Strauss orkest van André Rieu. In 2010 gaf de band twee uitverkochte afscheidsconcerten in het Hanenhof te Geleen. Daar waar het ooit allemaal begon.

Onder het motto ‘het bloed kruipt waar het niet gaan kan’ kwam de band in 2013 weer bijeen voor een aantal optredens.

Schintaler boeken voor je evenement?

Ook vandaag de dag krijgt de band nog steeds veel aanvragen, maar treden ze beperkt op vanwege het drukke schema van André Rieu. De spaarzame keren dat de band live te bewonderen is gaat het dak er steevast af!
Leadzanger Guido Frissen is ook los te boeken voor je feest of evenement.

Schintaler boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Deze Limburgse band is onderdeel van ons aanbod aan top Limburgse artiesten.

Wat kost Schintaler op mijn evenement?

Download perskit van Schintaler

Schintaler boeken

Schintaler op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Schintaler te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Schintaler

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen