Samantha Steenwijk Boeken

Populaire volkszangeres Samantha Steenwijk op je evenement

Samantha Steenwijk is één van Nederlands bekendste volkszangeressen en krijgt grote nationale bekendheid door haar deelname aan The Voice of Holland waar ze uiteindelijke de finale behaald. Samantha is door haar spontane persoonlijkheid en dijk van een stem zeer geliefd bij de mensen. Zij weet als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.

Samantha werd geboren in 1986 in Voorburg en woont sinds 2004 bij Den Haag. In 2009 maakt Samantha haar entree, met haar vrolijke nummer ‘Kom ga mee met mij’ wordt ze ‘talent van de maand’ bij SterrenNL. Niet veel later staat ze in het voorprogramma van Gerard Joling en treedt ze onder andere op tijdens het Mega Piraten Festijn in het GelreDome en het Go Apres Ski in Ahoy. In 2013 behaalt de zangeres de finale van het SBS programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ gesteund door coaches Gerard Joling en Roxanne Hazes.

Het grote publiek bereikt ze tijdens haar deelname aan het achtste seizoen van The Voice of Holland, waar ze in 2018 de tweede plek behaalt. Haar auditienummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ bereikt binnen no-time de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Steenwijk’s eerste single na The Voice of Holland is ‘Mama’. Eind 2018 wordt de single uitgebracht en binnen 1 dag behaalt ze de nummer 2 positie in de iTunes Hitlijst.

Na het behalen van de finale gaat het hard, Samantha mag als artiest meerdere keren optreden tijdens Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome, neemt deel aan vele tv-programma’s en is regelmatig terug te vinden op het podium van het Muziekfeest op het Plein. In 2019 remt Samantha niet af, met deelnames aan de programma’s De Beste Zangers en Dancing with the Stars.

Samantha Steenwijk boeken voor je evenement?

De altijd spontane zangeres Samantha Steenwijk boeken voor je evenement of feest? We kijken bij Nr.1 Artiesten graag voor je naar de beschikbaarheid en mogelijkheden van Samantha Steenwijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bij ons vind je diverse zangeressen voor jou feest, bedrijfsfeest of evenement. Diverse artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten of een line-up kun je bij ons terecht. Nr.1 Artiesten is graag jouw partner bij het boeken van bekende Nederlandse artiesten.

Wat kost Samantha Steenwijk op mijn evenement?

Download perskit van Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk boeken

Samantha Steenwijk op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Samantha Steenwijk te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Samantha Steenwijk

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen