Roy Selder Boeken

Roy Selder zijn nummers nemen je mee waardoor het een groot feest word!

Roy heeft al heel wat regionale hits op zijn naam staan. De bekendste zijn“Ai det is Jovel” de enige echte Limburgse versie van de wereldhit “Ai se eu te pego”( Michel Telo). Maar ook Limburgs lulle is een kreet die je overal in Limburg hoort. Het blijft onvoorstelbaar dat iemand die Roy’s repertoire nog niet kent toch met een mee kan doen bij zijn optredens. De nummers van Roy pakken je op, en zetten je pas weer neer als het optreden voorbij is.

Roy Selder stond als 10-jarig jongetje al op de buhne van de plaatselijke carnavalsvereniging te zingen. Het zou echter nog enkele jaren duren voordat hij er serieus werk van zou gaan maken. Hoewel zijn voorkeur in eerste instantie uitging naar Nederlandstalig repertoire, ging Roy later al snel over naar het Limburgstalige lied.

Na de succesvolle lancering van zijn eerste album ‘Hallo Limburg’ kwam Roy Selder in 2012 een remake van een wereldhit van Michel Telo. Het nummer ‘Ai det is jovel’ werd een regelrechte carnavalshit. Maar daar bleef het niet bij. Ook zijn titel ‘Limburgs Lulle’ is inmiddels een klassieker (meest gestreamde nummer op Spotify). Sjoenkelballads zoals ‘Esse Wils’ zorgen voor een mooi rustpunt tijdens zijn energieke optredens. Het is tevens de titelsong van zijn tweede album wat in 2017 is uitgebracht. Limburgs Lulle gepresenteerd op 23 september in Theater hotel de Oranjerie.

Ook begon het LVK te kriebelen bij Roy. Het debuut begon in 2018/2019 met het nummer Vastelaovend onversjlaonbaar en gelijk werd de finale gehaald van het LVK. Dit smaakt naar meer.

Roy Selder heeft inmiddels een vaste plek verworven binnen de Limburgse artiestenwereld. Je komt Roy tegenop allerlei festiviteiten door heel Limburg.

Roy Selder boeken voor je evenement?

Roy Selder is te boeken vanaf €395

Roy Selder boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je de beste Limburgse zangers. Ben je op zoek naar Limburgse artiesten voor je feest of evenement? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Rico Vrijhoeven

Beeld en geluid

Wat kost het om Roy Selder te boeken voor mijn Evenement?

Roy Selder is te boeken vanaf €395

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Roy Selder boeken

Roy Selder op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief