Rowwen Heze Boeken

De Limburgse sensatie Rowwen Heze op je evenement

De band Rowwen Hèze begon ooit als Engelstalig bandje in de Peel maar zijn inmiddels al meer dan dertig jaar één van de grootste acts in de Nederlandse Popmuziek. De Limburgse dialectband Rowwen Heze maakt muziek met folk-invloeden en varieert deze stijl met losbandige polka’s en gevoelige ballads. Hun landelijk doorbraak vond plaats in 1992 wanneer de band op Pinkpop en de Amsterdamse uitmarkt mag spelen. Hun grote succes heeft opgeleverd dat ze onder andere al op meerdere grote festivals hebben gespeeld, zoals Lowlands, Parkpop (Den Haag), Concert at Sea, Het Deense Roskilde, Vrienden van Amstel Live en natuurlijk meerdere malen op Pinkpop. Een van de hoogte punten van de band is als ze in 1999 in het voorprogramma staan van The Rolling Stones tijdens de Bridges to Babylon-tour.

Naast als hun eigen concerten maakt de band in 2013 filmmuziek voor de bioscoopfilm ‘Hemel op Aarde’ van regisseur Pieter Kuijpers. Dit heeft een nominatie opgeleverd voor een Gouden Kalf. De band heeft in de afgelopen jaren dan ook heel wat prijzen in ontvangst mogen nemen zoals, de Edison oeuvrepijs, Gouden Harp, Zilveren Harp, Zilveren Vlegel, Gouden Notekraker, Limburg Award en nog veel meer.

Jaarlijks gaat Rowwen Heze op clubtour en sluiten ze af in hun eigen Limburgse America met het Slotconcert. Meerdere dagen komen duizenden fans vanuit heel het land naar de Limburgse plaats om het einde van het seizoen te vieren. Verder wissels de band optreden in de feesttenten af met theatervoorstelling en het spelen in Clubs.

Rowwen Heze boeken voor je evenement?

Boek nu Rowwen Heze bij Nr.1 Artiesten

Wat kost Rowwen Heze op mijn evenement?

Download perskit van Rowwen Heze

Rowwen Heze boeken

Rowwen Heze op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Rowwen Heze te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Rowwen Heze

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen