Ronnie Flex Boeken

Populaire rapper Ronnie Flex op je evenement

Ronnie Flex – Ronell Langston Plasschaert – is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het artistiek imponerende, boeiende en uitgesproken boegbeeld van een ongekend succesvolle generatie hiphopartiesten. De eigenzinnige, genre-overstijgende, performer heeft met zijn releases een abonnement op de hitlijsten. Multi-platina mega hits als ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’, ‘Blijf Bij Mij’ en ‘Plek Als Dit’ stonden wekenlang hoog in de charts. Zijn tweede album ‘Rémi’ (2017) is beloond met een Edison voor ‘Beste Album’ en ‘Beste Hiphop’. In het juryrapport van deze meest prestigieuze muziekprijs werd Rémi ‘een modern meesterwerk’ genoemd. In 2018 brak hij het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland (650.000+ keer) met het nummer ‘Fan’.

Samen met de band Deuxperience tourt hij sinds vorig jaar door Nederland. Shows op alle grote festivals waaronder Pinkpop en Lowlands ontvingen lovende recensies. In het najaar van 2017 ging de Rémi-tour van start. Zeven uitverkochte shows, met als grand finale twee keer een bomvol Paradiso Hier zien we een hele andere kant van Ronnie Flex. Met zijn eigen instrument ‘autotune’ en ondersteund door een fenomenale 9-koppige band komen zijn Caribische roots meer naar de voorgrond, en is stilstaan geen optie. Of zoals hij zelf zegt in het NRC: ‘Uiteindelijk wil ik gewoon een salsa-zanger zijn. Ik wil dat iedereen al gaat dansen zodra ik het podium op kom’.

Ronnie Flex boeken voor je evenement?

Ronnie Flex zorg ervoor dat niemand meer kan blijven stil staan wanneer hij op het podium staat. De populaire rapper Ronnie Flex op je evenement? Ronnie Flex boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Diverse artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten of een volledige line-up kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie. Nr.1 Artiesten is graag jouw partner bij het boeken van artiesten.

Wat kost Ronnie Flex op mijn evenement?

Download perskit van Ronnie Flex

Ronnie Flex boeken

Ronnie Flex op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Ronnie Flex te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Ronnie Flex

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen