Romy Monteiro Boeken

Bekende zangeres Romy Monteiro voor op je feest

Romy heeft eigenlijk nooit een zangcarrière nagestreefd. Maar sinds haar onverwachte deelnamen aan The Voice of Holland in 2014 kan niemand meer om haar heen en start Romy haar carrière.

Romy kwam uit het niets en verraste iedereen met haar uniek stemgeluid. Tijdens haar blind auditions verrast ze de coaches met ‘I Will Always Love You’ van Whitney Houston. Dit levert het resultaat op dat alle vier de coaches draaien en Romy het uiteindelijk haalt tot de kwartfinale.

Ook in de Nederlandse muziek- en musicalwereld blijft het talent van Romy niet onopgemerkt. Zo volgt er een 3-jarig contract bij 8Ball en mag ze in 2015 de hoofdrol spelen in de musical ‘The Bodyguard’. Na al het succes van de ‘The Bodyguard’ verschijnt in 2018 Romy’s eigen muziek. Haar eerste single ‘Stone By Stone’ is een feit en wordt door het groot publiek gewaardeerd.

Naast haar muzikale carrière valt Romy ook op bij de tv. Samen met haar moeder Antje Monteiro behaalt ze de kwartfinale tijdens ‘Dance Dance Dance’ en presenteert ze populaire programma’s bij de AvroTros zoals ‘Musical Sing-a-Long’, ‘Mijn Vader is de Beste’ en ‘DanceSing’. In 2019 heeft maakt ze zelfs haar presentatiedebuut op de commerciële zender SBS6 bij het programma DanceSing.

Romy Monteiro boeken voor je evenement?

De muzikale Romy Monteiro boeken voor je feest, bedrijfsfeest of evenement? Romy Monteiro boek je nu bij Nr.1 Artiesten.

Bij ons vind je diverse zangeressen voor jou feest, bedrijfsfeest of evenement. Diverse artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten of een line-up kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Prijsinformatie: Romy Monteiro

Contacteer ons
Download perskit van Romy Monteiro

Beeld en geluid

Wat kost het om Romy Monteiro te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Romy Monteiro boeken

Romy Monteiro op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Vergelijkbare artiesten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief