Rolf Sanchez Boeken

De Latin zanger Rolf Sanchez nu op je evenement

Op dit moment is Rolf Sanches het grootste en meest succesvolle export product van Nederland op het gebied van Latin. Hij heeft drie nummer 1 hits en vele uitverkochte shows in Midden-, en Latijns-Amerika. Rolf is gek op de Latin sound en heet veel plezier in het schrijven van zijn teksten en het maken van mooie melodie lijnen. Dat komt soms tot uiting in een mix van traditioneel Latin met een vleugje pop, maar natuurlijk ook in prachtige gevoelige ballads.

Nadat de King of Dutch Latin Muziek in 2019 terugkeerde uit de VS werd hij onder een breed publiek geliefd door zijn succesvolle deelname aan het populaire televisieprogramma “De Beste Zangers van Nederland”.

Uit dit programma kwam voort het nummer “Pa Olvidarte”, een duet samen met Emma Heesters die de hoogste stijger in de hitparade werd en binnen drie weken in de top 5 belandde. Tevens was het op dat moment de hoogst genoteerde Nederlands- Spaanstalige nummer ooit in de Top 40. Het duet hield 12 weken stand op de nummer #2 positie in de Top 40 en heeft inmiddels de dubbele Platina status bereikt!

In juli 2020 lanceerde Rolf zijn single “Más Más Más” en breekt zijn vorig record door de nummer #1 positie in de Nederlandse Top 40 te behalen en scoort daarmee de hoogst genoteerde Nederlands-Spaanstalige hit ooit in Nederland. In de opvolgende weken behaalde hij eveneens de hoogste positie op alle andere hitlijsten waaronder: Spotify Top 50, Streaming Top 40, Nederlandse Shazam, Radio 538 Top 50 en de Dutch Single Top 100.

Door zijn warme en open karakter is Rolf een graag geziene gast bij Radio en TV stations en bestormt hij momenteel de hitlijsten met zijn nieuwe single ‘Ven Ven’

Rolf Sanchez treedt op met zijn eigen band The Latin Society en is een authentiek muziek fenomeen die je wegblaast met zijn vocale kunsten, kan laten dansen alsof je echt van die Latin heupen hebt en zoals Rolf zelf altijd zegt: “Meenemen in een rollercoaster vol emotie”

Rolf Sanchez boeken voor je evenement?

De Latin sensatie van de 21ste eeuw, zo kunnen we Rolf Sanchez wel noemen. Met zijn gouden stem, stralende karakter en lach, weet Rolf bij ieder optreden een indruk achter te laten. Rolf Sanchez boek je nu bij Nr.1 Artiesten.

Ben je op zoek naar een Nederlandse artiest voor je evenement? Nr.1 Artiesten helpt jouw graag om de geschikte artiest te boeken voor je evenement. Van bedrijfsfeest tot feesttent, van festival tot privé feest niet is onmogelijk. Wij zorgen ervoor dat het boeken van een artiest snel, eenvoudig en betrouwbaar gaat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Rolf Sanchez op mijn evenement?

Download perskit van Rolf Sanchez

Rolf Sanchez boeken

Rolf Sanchez op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Rolf Sanchez te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Rolf Sanchez

Vergelijkbare artiesten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen