Rico Vrijhoeven Boeken

Rico Vrijhoeven zorgt ervoor dat elk feest een groot succes wordt!

Ben je op zoek naar een allround deejay, dan is Rico de aangewezen persoon. Begonnen in 1977 en derhalve al 40 jaar ervaring met de meest uiteenlopende evenementen en feesten. Rico is heel breed georiënteerd en de jarenlange ervaring maakt hem bij uitstek geschikt voor feesten met een gemêleerd gezelschap. Het maakt Rico niet uit of dit voor 20 personen is of een feesttent met 4.000 personen.

De muzikale combinaties, die hij kan maken, zorgen voor een ongekende ambiance. Door zijn taal knobbel spreekt Rico perfect zijn moedertaal Nederlands, maar ook vloeiend Duits, Frans en Engels. Hierdoor is Rico ook zeer geschikt als presentator of speaker op internationale events en heeft hij inmiddels ook zijn sporen verdiend met het presenteren van modeshows.

Naast de standaard deejay activiteiten is Rico ook te boeken als Veejay of DVDeejay, waarbij van alle muziek die gedraaid wordt, ook de originele videoclips te zien zijn op grote schermen. Een extra dimensie, die vooral een meerwaarde heeft op Thema Party’s zoals Soul/Disco party’s en 90’s feesten. Een stap verder is dan karaoke. Rico heeft een zeer uitgebreide en up to date collectie van karaokesongs in Engels, Nederlands, Duits, Frans en Spaans, dus keuze genoeg.

Muziekstijl(en):Top 40|Dance Classics|General 70s/80s/90s|RnB|Duits|Limburgs|Nederlands

Rico Vrijhoeven boeken voor je evenement?

Rico Vrijhoeven boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je de beste Allround DJ’s. Ben je op zoek naar Allround DJ voor je feest of evenement? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat kost Rico Vrijhoeven op mijn evenement?

Download perskit van Rico Vrijhoeven

DJ/DVDJ Rico Vrijhoeven is te boeken vanaf €495

Rico Vrijhoeven boeken

Rico Vrijhoeven op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Rico Vrijhoeven te boeken voor mijn Evenement?

DJ/DVDJ Rico Vrijhoeven is te boeken vanaf €495

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Rico Vrijhoeven

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen