Richtig Rex Boeken

Opgegroeid met Schlagers en Volksmusik is Richtig Rex een waar Stimmungskanon.

Hij mag er dan uitzien als een wat vreemde kruising tussen Hans Klok, Dennie Christian en Heino, in levende lijve is Richtig Rex een aanstormende fenomeen. Opgegroeid met Duitse Schlagers uit de ZDF-Hitparade en gezegend met een warme stem, is deze ras-artiest bijkans geboren om een glimlach te toveren op alle gezichten die hem maar kunnen zien en horen. Met z’n charmes doet hij vrouwenharten sneller kloppen, met zijn zwoele stem maakt hij mannen jaloers. En dan zullen we het maar niet over zijn borsthaar hebben… Zijn show vol supertolle schlagers, heerlijke humor, een lach én een traan zorgt hij keer op keer voor een feest der herkenning, resulterend in een meezingfeest zonder weerga. Of zoals hij zelf met groot gevoel voor understatement zingt: ‘Ein bisschen Spass muss sein’.

Richtig Rex, voor een Schlagerfestival, Apres ski party of Oktoberfest waar nog lang over nagepraat zal worden. Einfach wunderbar und supertoll!

Richtig Rex boeken voor je evenement?

Prijs op aanvraag

Richtig Rex boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Bij ons boekingskantoor vind je de beste Schlager artiesten voor je Oktoberfest of ander evenement met Duits thema. Voor zowel een enkele Duitse artiest als een complete Oktoberfest line-up, staan wij graag voor je klaar. Neem contact met ons op.

Prijsinformatie: Richtig Rex

Contacteer ons
Download perskit van Richtig Rex

Beeld en geluid

Wat kost het om Richtig Rex te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Richtig Rex boeken

Richtig Rex op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief