Rempetemp Boeken

De toevoeging van livemuziek met akoestische gitaren maakt een optreden van Rempetemp een waar feestje.

Zin in een echt Vastelaovesfeestje? Lekker Rempetempe?

De 3 mannen van Rempetemp lopen inmiddels al meerdere jaren mee in de Limburgse vasteloaveswereld. Mede dankzij 6 LVK-finales en hun nummer 1 positionering in de Top 1111 (2021) met de hit ‘Vergaet neet te laeve’, is hun naam inmiddels gevestigd van Noord tot Zuid. Rempetemp combineert een uitgebreid, eigen en herkenbaar repertoire met meezingers voor alle leeftijden. Denk daarbij aan hits als ‘Loat mich huure’, ‘Proost’ en natuurlijk de prachtige ballad ‘Vergaet neet te Laeve’. Zij zijn hiermee ook regelmatig te beluisteren op de regionale en provinciale media. Door hun passie voor livemuziek (in het verleden speelden zij in meerdere bands) brengen zij een sfeervolle combinatie van traditionele vasteloavesmuziek afgewisseld met aanstekende, uptempo nummers. Hiermee weten zij ieder publiek te raken. Er wordt tijdens hun optredens gesjoenkeld, plonaise gelopen, gehost en gedanst.

Rempetemp boeken voor je evenement?

Rempetemp boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Deze Limburgse groep is een voorbeeld van de Limburgse zangers die je bij ons kunt boeken. Ons aanbod bestaat uit diverse top artiesten die in het Limburgs dialect zingen. Op zoek naar artiesten voor je feest of evenement? Voor zowel één artiest als een hele line-up staan wij graag voor je klaar. Neem contact met ons op!

Wat kost Rempetemp op mijn evenement?

Download perskit van Rempetemp

Rempetemp is te boeken vanaf €595

Rempetemp boeken

Rempetemp op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Rempetemp te boeken voor mijn Evenement?

Rempetemp is te boeken vanaf €595

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Rempetemp

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen