Pruuf Mar Boeken

Pruuf Mar maakt er keer op keer een feest van op het podium!

Pruuf Mar, broer en zus Stef & Tamara uit Ysselsteyn, timmert sinds een aantal jaren niet onverdienstelijk aan de weg met hun Vastelaoves-carrière. In 2017 stonden ze in de halve finale van het LVK met hun liedje ‘Gewoeën umdat ‘t kan’, waarop in 2018 een heuse LVK-finaleplek volgde met het nummer ‘Op weg nòr Maerge’. In 2019 kreeg dit een succesvol vervolg met opnieuw een finaleplaats voor ‘Zoeëmar dat moment’.

Inmiddels staat Pruuf Mar op verschillende podia in Limburg en weten ze op veel plekken hart en te veroveren met hun verfrissende manier van optreden. Gedurende een half uur wordt er polonaise gelopen, door de zaal gerend en zelfs akoestisch meegezongen onder begeleiding van muzikale alleskunner Stef. Kortom, genoeg te ‘Pruuve!’. Stef en Tamara maken zelf hun muziek en schrijven eigen teksten. Pruuf Mar is een origineel duo met beiden het vastelaoves-bloed, keer op keer maken ze er een energiek feest van op het podium!

Pruuf Mar boeken voor je evenement?

Pruuf Mar boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Hier vind je de beste Vastelaovend artiesten voor jouw evenement. Deze artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor aanvragen voor andere Limburgse artiesten kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Pruuf Mar op mijn evenement?

Download perskit van Pruuf Mar

Pruuf mar is te boeken vanaf €695

Pruuf Mar boeken

Pruuf Mar op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Pruuf Mar te boeken voor mijn Evenement?

Pruuf mar is te boeken vanaf €695

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Pruuf Mar

Prijsinformatie: Pruuf Mar

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen