Promilaasj Boeken

Met Promilaasj op je evenement ben je 100% gegarandeerd van een energieke liveshow!

Promilaasj werd opgericht als een eenmalige gelegenheidsband, maar is inmiddels uitgegroeid tot één van Limburgs beruchtste bands. Iedere uithoek van de provincie heeft reeds kennisgemaakt met deze denderende Alcorock-trein.

De mannen van Promilaasj staan garant voor een energieke liveshow en een eigenwijze invulling van dialectmuziek met een uitgesproken identiteit. Denk: stampende drums en strakke baslijnen, vingerbrekende gitaarsolo’s en meeslepend pianospel. Voeg hier nog scheurende blaaspartijen en een ADHD-zanger aan toe, overgoten met een eigenwijs rockend sausje. Van tranentrekkers tot moshpit-materiaal, zij spelen het allemaal!

Promilaasj boeken voor je evenement?

De Limburgse band Promilaasj boeken doe je exclusief bij Nr. Eins. Bij ons boekingskantoor vind je de beste Limburgse bands voor je feest of evenement, zoals deze Limburgstalige live band. Buiten ons aanbod zijn er ook mogelijkheden om andere artiesten te boeken. Dus ben je op zoek naar een artiest of complete line-up? Dan staan wij graag voor je klaar! Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.

Prijsinformatie: Promilaasj

Contacteer ons
Download perskit van Promilaasj

Beeld en geluid

Wat kost het om Promilaasj te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Promilaasj boeken

Promilaasj op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief