Phil Bee Boeken

Phil Bee Blue Eyed Soul, een denderende rhythm & blues trein die je omver blaast

Phil Bee speelt al meer dan 33 jaar op internationale podia met zijn blues- en soul gerelateerde bands. Met in de trofee kast diverse Dutch Blues Awards, beste zanger, beste album, beste band wordt hij beschouwd als een van de beste zangers in zijn genre in Europa.

Phil Bee speelde en tourde met oa. Steve Lukather (TOTO), Noel Redding (Jimi Hendrix Experience) en is vaste leadzanger bij de Jan Akkerman Band. In 2020 werd de single ‘Need your love so bad’ met André Hazes opgenomen en tourde hij in de theatershow van Johan Derksen. In die periode speelde hij ook veelvuldig live in het programma VI.

In de Corona periode besloot hij mee te doen aan The Voice Senior 2021, het programma dat hij prompt won, in wat de sterkste editie in jaren werd genoemd. De daaropvolgende single ‘The Letter’ (geproduceerd door Holger Schwedt) kreeg de volle aandacht van nationale media en werd door Phil en zijn band meermaals live gespeeld, bij Jinek, Half8, Koffietijd, Veronica Inside, Veronica Radio, L1, Radio 5. Waarna de theatertour met zijn eigen band volgde.

Het stemgeluid wordt vaak vergeleken met Joe Cocker, maar het is veel meer dan dat.

Covers als ‘Tennessee Whiskey’ en ‘Come Together’ worden afgewisseld met eigen nummers als ‘One last kiss’, of ‘Your love’. Het is een mix van beide

Phil Bee boeken voor je evenement?

Phil Bee Blue Eyed Soul is nu exclusief te boeken bij Nr.1 Artiesten. Nr.1 Artiesten is graag jouw partner bij het boeken van artiesten.

Bij ons vind je diverse zangers voor jou feest, bedrijfsfeest of evenement. Diverse artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten of een line-up kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Phil Bee op mijn evenement?

Download perskit van Phil Bee

Prijs op aanvraag

Phil Bee boeken

Phil Bee op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Phil Bee te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Phil Bee

Vergelijkbare artiesten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen