Peppa Big Boeken

Het lieve ondeugende biggetje Peppa Big op je evenement

Peppa Pig is een lief, ondeugend biggetje dat samen met Mama Big, Papa Big en haar kleine broer George grote avonturen beleeft. Peppa is gek op spelen in een modderpoel, houdt van lachen en maakt graag knorrende geluiden. Peppa is dagelijks te zien op Nickelodeon en te vinden in alle speelgoedwinkels. Peppa is gek op kinderen en wil hen dan ook graag ontmoeten bij een Meet & Greet!

Ook kan Peppa samen met haar broertje George op bezoek komen bij jouw evenement. Het wordt dan zelfs een hele bijzondere dag want… Peppa is jarig! In de minishow viert Peppa samen met haar broertje George feest! De slingers hangen op en buiten… liggen hele grote modderplassen! En dat is precies waar Peppa Pig van houdt! Gaan uw gasten binnenkort ook mee op dit verrassende, muzikale avontuur met het vrolijke varkentje?

Deze mini-voorstelling wordt gespeeld met handpoppen die door de acteurs op magische wijze tot leven worden gebracht.

Naast de familie minishow is Peppa Big ook te boeken voor een Meet & Greet en komt ze graag kennis maken met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes op uw evenement.

Peppa Big boeken voor je evenement?

Boek nu Peppa Big bij Nr.1 Artiesten

Wat kost Peppa Big op mijn evenement?

Download perskit van Peppa Big

Peppa Big boeken

Peppa Big op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Peppa Big te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Peppa Big

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen