Paul & Leo Boeken

Zang- en schrijversduo Paul & Leo wisten voor Heerlen als eerste het LVK te winnen

Paul & Leo timmeren als zang- en schrijversduo al sinds 1986 aan de artiesten weg. Begonnen als deelnemers aan het Heerlens Sjlagerkonkoer, dat zij in 2015 voor de 8ste keer op hun naam schreven (ze werden even zoveel keren tweede), braken ze in 2001 provinciaal door met hun deelname aan de Waolse Medammecour met hun liedje “Hinge gen Hergod’s vót” en, in dat zelfde jaar, met een 3e plaats op het LVK met wat inmiddels hun lijflied is geworden: “D’r loemelekrieëmer”. De ultieme bekroning volgde in 2004, toen zij met “Twieëmoal aafgezeëg (en nogte kót)” het LVK voor het eerst voor Heerlen wisten te winnen. Paul & Leo zijn inmiddels regelmatig te zien op datzelfde LVK (al 9 keer in de finale) en op de grote provinciale evenementen als “de 11e van de 11e” in Maastricht, “de Boete geweune Boetezitting” in Venlo, “de Vasteloavends Finale” in Gulpen, “de Stasie festatie” in Roermond, “’t Klonetrekke” in Kerkrade, etc. etc. Maar ook op de podia in kroegen als Pelt in Heerlen of café Dwaesj in Sittard zijn Paul & Leo graag geziene gasten.

Paul & Leo zingen en schrijven hun eigen materiaal, waarbij regelmatig muzikale samenwerking wordt gezocht in ongewone combinaties zoals met de Coriovallum Pipe band, het schalmeiencorps Glück Auf en met diverse koren. Die muzikale uitdagingen, gecombineerd met veel aandacht voor teksten in authentiek Heerlens plat, zijn de basis voor hun succes.

Paul & Leo zijn beide drager van de Groeëtorde va d’r Lachende Eëzel i Zilver, een hoge onderscheiding van de Heëlesje Vasteloavesvereniging de Winkbülle. In 2009 werden ze door Burgemeester Gresel officieel uitgeroepen tot Ambassadeurs van de Heëlesje Vasteloavend en in 2011 werden ze onderscheiden door de Same wirkende Limburgse Vasteloavesverenigingen met een“Zilveren Buut”.In 2019 werden ze tevens opgenomen in de “Hoesorde van de SLV” voor hun grote getoonde dienstbaarheid aan de SLV. Rond de vasteloavend 2019 werd in Heerlen bij het stenen kruis op het Wilhelminaplein een plaquette onthuld ter herinnering aan hun 3×11 jarig jubileum en aan de oorsprong van hun lied en hun vasteloaveskabaret “Hinge gen Hergod’s vót”.

Paul & Leo boeken voor je evenement?

Paul & Leo is te boeken vanaf €480

Paul & Leo boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je diverse Vastelaovend artiesten voor jouw feest of evenement. Diverse Limburgstalige artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Paul _ Leo

Beeld en geluid

Wat kost het om Paul & Leo te boeken voor mijn Evenement?

Paul & Leo is te boeken vanaf €480

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Paul & Leo boeken

Paul & Leo op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief