Paul Elstak Boeken

Bekende Paul Elstak op je feest of evenement

De carrière van Paul Elstak begon toen hij is 1987 werd aangenomen als DJ in discotheek Bluetiek-Inn in Rotterdam. Toen nog als Hiphop DJ draaide hij samen met House pionier Peter Slaghuis en leerde hij Rob Fabrie en Richard van Naamen kennen waarmee hij Holy Noise begon. In 1991 had Holy Noise hun grootste succes met het nummer ‘James Brown is Still Alive’ en bepaalde ze nummer 8 in de Top 40. Na dit succes vormde Paul het Forze DJ Team met DJ Panic en DJ Lars en kreeg Paul zijn eigen kledinglijn ‘Forze’ met de bekende ‘Wanne Play’ beer wat een groot succes werk onder de gabbers.

In 1992 richtte Paul Elstak zijn eigen label Records op en bracht hij in 1995 zijn eerst single uit ‘Life Is Like a Dance’.  Na deze plaat volgende nog meerdere commerciële nummers zoals, ‘Luv U More’, ‘Don’t Leave Me Alone’, maar natuurlijk ook ‘Rainbow In The Sky’, welke het meest succesvolle was.

Na de jaren 90 richtte Paul zich voornamelijk nog op Hardcore en begon hij zijn nieuwe label Offensive Records. Tot op heden brengt Paul nog steeds Hardcore uit op dit label met zijn eigen unieke stijl.

Tegenwoordig houdt Paul zich niet meer alleen met Hardcore bezig maar is hij ook weer actief bezig met Happy Hardcore. Hij draait ieder weekend op Hardcore feesten, 90ties en freestyle feesten en zijn fans zijn overal in Europa, zelfs in Australië, USA en Japan heeft hij een trouwe fan base.

De afgelopen jaren heeft Paul Elstak vele hits gehad zo behaalde hij een Rembrandt Award voor beste titelsong met het nummer uit de film New Kids Turbo en kreeg hij zelfs een gouden plaat uitgereikt. In 2017 scoorde hij twee grote hits samen met rapper Jebroer en producer Dr Phunk met de nummers ‘Kind van de Duivel’ en ‘Engeltje’. Met het ‘Kind van de Duivel’ scoorde ze triple platina in Nederland en Goud in België. De opvolger ‘Engeltje’ bleef niet achter en dubbel platina kwam binnen.

Paul Elstak boeken voor je evenement?

Boek nu Paul Elstak bij Nr.1 Artiesten

Wat kost Paul Elstak op mijn evenement?

Download perskit van Paul Elstak

Paul Elstak boeken

Paul Elstak op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Paul Elstak te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Paul Elstak

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen