Patrick Hendrikx Boeken

Patrick Hendrikx maakt van elk optreden één groot feest.

Patrick Hendrikx begon zijn zangcarrière al op jonge leeftijd. Het entertainen van mensen zit dan ook in het bloed. Zijn doelstelling: van elk optreden één groot feest maken.

Patrick brak door met zijn deelnames aan de televisieprogramma’s ‘Oud & Nieuw’ van Gerard Joling en ‘1000 Sterren Stralen’ met Frans Bauer. In 2008 belandde hij in de finale van het programma ‘Zing voor Oranje’ via Sterren.nl. In het bomvolle Panama-Theaterin Amsterdam maakte hij van zijn optreden een groot feest.

Wat volgde waren optredens op de alom bekende Mega Piratenfeesten, proms concerten, attractieparken, carnavalszittingen, bruiloften en vele feesttenten in Limburg en Brabant.

Sinds 2012 is deze rasentertainer, naast solo-artiest, ook de frontzanger van de bekende oktoberfeestband ‘Woenderbaar’. Daar vertolkt hij met volle overgave een volledig Duitstalig repertoire. Patrick is dan ook van alle markten thuis. Of het nu Nederlands-, Limburgs-, of Duitstalig moet zijn, het dak gaat er gegarandeerd af!

Patrick Hendrikx boeken voor je evenement?

Patrick is van alle markten thuis. Of het nu Nederlands-, Limburgs-, of Duitstalig moet zijn, het dak gaat er gegarandeerd af! Zanger Patrick Hendrikx boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons boekingskantoor vind je de beste Duits– of Limburgstalige artiesten voor je feest of evenement.

Wat kost Patrick Hendrikx op mijn evenement?

Download perskit van Patrick Hendrikx

Patrick Hendrikx is te boeken vanaf €395

Patrick Hendrikx boeken

Patrick Hendrikx op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Patrick Hendrikx te boeken voor mijn Evenement?

Patrick Hendrikx is te boeken vanaf €395

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Patrick Hendrikx

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen