Nick & Simon Boeken

Het bekende duo Nick en Simon op je evenement

Het begon allemaal met een kerstviering op 4 VWO waar Nick en Simon voor het eerst samen zingen. Het is meteen duidelijk: dat smaakt naar meer. Als vrienden van Jan Smit komen de heren al vaak voor in de realitysoap “Gewoon Jan Smit”. Manager Jaap Buijs pikt de zangers op en brengt ze in contact met platenmaatschappij Artist & Company en een nieuw Nederlandstalig duo is geboren.

Hun eerst single “Steeds weer” knalt in 2006 de radioplaylist en hitlijsten in. Vele hits als “Kijk omhoog”, “Pak maar m’n hand”, “De Soldaat” en “Rosanne” volgen waardoor dit muzikale duo vele awards binnen haalt. Zo ontvangen ze twee originele Rembrandts Awards, de Zilveren Harp, TMP Borsato Award, SENA Mediatools Award, 100%NL Award ‘Album van het jaar’, Edison Pop Publiekprijs en vele andere awards, goude en platina successen.

Naast hun succesvolle muziek carrière waardoor ze al voor vele mensen hebben mogen optreden is het duo ook veel te zien om de Nederlandse televisie. Ze maken verschillende programma’s en realitysoap ’s voor de TROS, zijn te zien als coaches bij The Voice of Holland, The Voice Kids en een aantal programma’s bij SBS6.

In de afgelopen jaren is het muzikale duo hosts bij de grootste kroeg van Nederland “De Vrienden van Amstel Live” en zetten ze met meerdere artiesten de Ahoy op z’n kop.

Nick & Simon boeken voor je evenement?

Nick en Simon boeken voor je evenement of bedrijfsfeest? Boek nu het bekende Nederlandstalige duo Nick en Simon bij Nr.1 Artiesten. Wij zorgen ervoor dat het boeken van artiesten snel, eenvoudig en betrouwbaar gaat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Beeld en geluid

Wat kost het om Nick & Simon te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Nick & Simon boeken

Nick & Simon op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief