Nena Spronkmans Boeken

Spontane zangeres Nena Spronkmans op je feest of bijzondere gelegenheid

De 27-jarige spontane Nena Spronkmans uit het Limburgse dorp Elsloo timmert goed aan de weg.

Ze heeft een grote passie voor zang, theater en dans. Ze zingt al sinds haar elfde, maar sinds vorig jaar heeft ze besloten wat meer met zingen te gaan doen. Sinds juni 2020 plaatste Nena wekelijks, voornamelijk Engelstalige, covers op haar eigen social media en Youtube kanaal. Haar hart ligt echter bij het Limburgse lied en dat is absoluut te horen op haar eerste single ‘Ich druim van dich’, die ze uitbracht in oktober 2020.

Wie denkt dat we nog maar weinig van Nena zouden horen na deze single heeft het mis. Haar tweede single Lea Lee La, een vrolijk feestnummer, is sinds begin februari 2021 uit en er gaan dit jaar nog hele mooie dingen komen! Nena zal dan ook zeer zeker niet stil blijven zitten.

 

Nena Spronkmans boeken voor je evenement?

Spontane zangeres Nena Spronkmans boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je diverse zangers en zangeressen voor jou feest, evenement of speciale gelegenheid. Diverse artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Prijsinformatie: Nena Spronkmans

Contacteer ons
Download perskit van Nena Spronkmans

Beeld en geluid

Wat kost het om Nena Spronkmans te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Nena Spronkmans boeken

Nena Spronkmans op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief