Natasja en Edwin Boeken

Natasja en Edwin staan voor kwaliteit en gezelligheid!

Natasja is al jaren bekend als beste Helene Fischer Tribute van Nederland en heeft daarnaast prachtige Nederlandstalige singles uitgebracht, waaronder “Trots op jou”.
Edwin van Hoevelaak heeft jaren geleden zijn solocarrière op een laag Pitje gezet toen hij als producer grote successen behaalde en nummer 1 hits scoorde voor oa Nick & Simon, Jeroen vd Boom en André Hazes jr.

Tijdens de lockdown is dit lief paar livestream-concerten gaan verzorgen voor hun volgers op Facebook en dit werd al snel een enorm succes!
Een duo was geboren en het gevolg was dan ook hun eerste single “dichterbij dan ooit”. Dit nummer schreef Edwin samen met Marcel Fisser en Bram Koning.
Jan Keizer (BZN) is druk bezig met het schijven van een vervolg duet voor Natasja en Edwin.

Natasja en Edwin boeken voor je evenement?

Boekt u Natasja en Edwin dan krijgt u Feest de erkenning!! Dat wil zeggen heerlijke meezingers en medley’s van oa BZN, Duitsche schlagers, Hollandse hits etc.. Kortom deze twee rasartiesten zullen u en uw gasten een onvergetelijke avond bezorgen! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Natasja en Edwin op mijn evenement?

Download perskit van Natasja en Edwin

Natasja en Edwin boeken

Natasja en Edwin op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Natasja en Edwin te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Natasja en Edwin

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen