Mr. Belt & Wezol Boeken

Klassieke House Vibes

Maak kennis met het opvallendste DJ-duo van Nederland: Mr. Belt & Wezol! Hun unieke mix van retro en modern brengt een frisse wind in de dance scene.

In hun DJ-sets en discografie vind je een verzameling van house tracks, zorgvuldig samengesteld uit samples, die een perfecte balans vinden tussen het bekende en het nieuwe.

Met optredens op grote festivals zoals Tomorrowland, Mysteryland en Ultra is de kans groot dat je deze jongens in levenden lijve ziet. Maar wil je ze echt in hun element zien? Bezoek dan hun legendarische “The Cuckoo’s Nest” evenementen en clubshows! Hier dompelen ze je onder in lange solo-sets of nodigen ze al hun DJ-vrienden uit voor een spectaculaire back2back-ervaring. De ADE-edities zijn altijd uitverkocht, en nieuwe evenementen worden het hele jaar door aangekondigd.

Breng de energie en hits van Mr. Belt & Wezol nu naar jouw event!

Mr. Belt & Wezol boeken voor je evenement?

Mr. Belt & Wezol boek je nu bij Nr.1 Artiesten. Informeer vrijblijvend naar de beschikbaar en kosten.

Bij ons boekingskantoor vind je een selectie van de beste DJ’s. Of je nu op zoek bent naar een specifieke muzikale invulling of een complete line-up voor jouw evenement, wij hebben een antwoord op elke entertainment-vraag.

Wat kost Mr. Belt & Wezol op mijn evenement?

Download perskit van Mr. Belt & Wezol

Prijs op aanvraag

Mr. Belt & Wezol boeken

Mr. Belt & Wezol op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Mr. Belt & Wezol te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Mr. Belt & Wezol

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen