Monique Smit Boeken

Bekende zangeres Monique Smit op je evenement of kinderfeest

Monique Smit werd bekend op televisie met het programma Gewoon Jan Smit, een realitysoap van haar broer Jan Smit. Inmiddels is ze niet meer weg te denken op de Nederlandse tv en muziekwereld.

Inmiddels is het al twaalf jaar geleden dat Monique Smit met haar succesvolle albumdebuut “Stel je Voor” kwam, wat maar liefst vier hits bevatte: “Wild”, “Blijf je Vanavond Bij Mij”, “Vrouwenalfabet” en “Stel Je Voor”.

Sinds haar doorbraak heeft ze op vele podia opgetreden en heeft een breed publiek opgebouwd van jong tot oud. Naast haar muzikale carrière heeft Monique meerdere programma’s gepresenteerd voor de AvroTros, zo was ze te zien bij de Kids Top 20, Mijn Vader is de Beste, Sterrenparade en Sterren.nl.

In 2014 verscheen het eerste deel van 2 Kleine Kleutertjes, een samenwerking met haar broer Jan. Dat is uitgegroeid tot een groot succes waardoor in 2016 een tweede deel is uitgebracht wat zelfs “dubbel platina” haalde. Naast een samenwerking met haar broer heeft Monique meerdere hits gehad met Tim Douwsma en was haar single met Wesley Klein “Mooier dan Mooi” in 2018 een zomerse hit.

Op 29 mei 2020 heeft Monique haar nieuwe concept Kleuterpop gelanceerd. Het album met boek bevat 10 nieuwe liedjes en een bonustrack. Naast het boek en cd met nieuwe liedjes voor alle leeftijden komt Kleuterpop met een interactie liveshow waarmee Monique op verschillen plekken in Nederland kan optreden.

Monique Smit is dan ook te boeken voor Kinder entertainment als voor volwassen entertainment.

Monique Smit boeken voor je evenement?

Of het nu voor groot of klein is Monique Smit maakt er bij ieder optreden altijd een groot feest van. Monique Smit boeken doe je nu bij Nr.1 Artiesten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bij Nr.1 Artiesten vind je diverse artiesten, maar ook kinder entertainment mag niet ontbreken. Wij helpen jouw graag om het geschikte kinder entertainment te boeken voor je evenement.

Wat kost Monique Smit op mijn evenement?

Download perskit van Monique Smit

Monique Smit boeken

Monique Smit op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Monique Smit te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Monique Smit

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen