Misstery Boeken

Harmony Magic in Jazz & Soul

Misstery is niet zomaar een vocal trio; het is een krachtige combinatie van muzikaliteit, vriendschap en positieve energie van drie geschoolde zangeressen. Hun repertoire varieert van rustige jazz tot swingende soul en disco, en ze weten het publiek moeiteloos mee te nemen op een onvergetelijke muzikale reis. Met hun uniek gecreëerde harmonieën en passie voor entertainment beloven ze een ervaring die je keer op keer zal verrassen. Verwacht niet alleen een concert, maar een meeslepende ervaring waarbij je zintuigen worden geprikkeld en je hart sneller gaat kloppen. Misstery zal je betoveren, verbazen en uiteindelijk achterlaten met een onuitwisbare herinnering aan een avond vol muzikale weelde en onvergetelijk entertainment.

Misstery boeken voor je evenement?

Misstery boek je nu bij Nr.1 Artiesten. Informeer vrijblijvend naar de beschikbaar en kosten.

Bij ons boekingskantoor vind je een selectie van de beste DJ’s. Of je nu op zoek bent naar een specifieke muzikale invulling of een complete line-up voor jouw evenement, wij hebben een antwoord op elke entertainment-vraag.

Wat kost Misstery op mijn evenement?

Download perskit van Misstery

Prijs op aanvraag

Misstery boeken

Misstery op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Misstery te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Misstery

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen