Miss Montreal Boeken

Bekende zangeres Miss Montreal op je evenement

Tegenwoordig zien we Sanne meer dan ooit op televisie, maar dat betekent niet dat Sanne Hans, frontvrouw van haar eigen band Miss Montreal, haar liefde voor muziek vergeet.

Het is 2008 als Miss Montreal (Sanne Hans) haar eerste single ‘Just A Flirt’ uitbrengt. 8 Albums en minstens zo veel Top-10 noteringen later is de Hardenbergse Miss Montreal een gevestigde naam binnen de Nederlandse muziekindustrie. Met hits als ‘Hoe’ (ft. Nielson), Till The Sun Comes Up, A Millon Ways en het duet ‘Scared Of Love’ (ft. Wulf) heeft de zangeres platina en gouden platen op haar naam staan.

Samen met haar band is Miss Montreal een graag geziene gast op festivals als De Zwarte Cross, Concert At Sea, Vrienden van Amstel Live en Pinkpop.

‘Het meisje uit het oosten’ blijft nuchter onder al het succes en organiseert sinds 2017 haar eigen festival Bierpop in Hardenberg. Een festival wat snel uitverkoopt en een daverend succes heeft.

De veelzijdige front vrouw was naast haar muziek carrière drie seizoenen actief als Jurylid bij De beste singer-songwriter van Nederland en meerdere jaren coach bij The Voice Of Holland. Op dit moment is Miss Montreal te zien als coach bij The Voice Kids op RTL4.

Miss Montreal boeken voor je evenement?

De altijd spontane zangeres Miss Montreal boeken voor je feest, bedrijfsfeest of evenement? Miss Montreal boek je nu bij Nr.1 Artiesten.

Bij ons vind je diverse zangeressen voor jou feest, bedrijfsfeest of evenement. Diverse artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten of een line-up kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Miss Montreal op mijn evenement?

Download perskit van Miss Montreal

Miss Montreal boeken

Miss Montreal op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Miss Montreal te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Miss Montreal

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen