Martin Hurkens Boeken

Dromen komen uit voor Martin Hurkens

In 2010 schreef mijn jongste dochter me achter mijn rug om in voor het RTL-programma ‘Holland’s Got Talent’. Na enige aarzeling besloot ik deel te nemen aan dit geweldige programma. Zonder verwachtingen te hebben over hoe ver ik zou komen, bereikte ik de finale. In mijn wildste dromen had ik nooit gedacht dat ik de finale zou winnen. Het was echt een fantastische ervaring! Als werkeloze bakker ging er plotseling een nieuwe wereld voor me open! Zingen is altijd mijn hobby geweest en nu was er de mogelijkheid om van mijn hobby mijn beroep te maken en die mogelijkheid heb ik met beide handen aangegrepen.

Na het winnen van de finale kreeg ik steeds meer aanvragen voor optredens. Naast deze optredens heb ik ook een videoclip opgenomen in het centrum van Maastricht van het nummer: “You raise me up “. Zonder het te weten werd deze video ongelooflijk populair op YouTube en sociale media. De video is over de hele wereld bekeken en voordat ik het wist kwamen er nieuwe aanvragen binnen uit China en Japan. Dit resulteerde in verschillende reizen naar deze prachtige landen om voor duizenden mensen te zingen.
Na elke reis dachten we dat het niet gekker kon worden, maar in juli 2016 vroeg CCTV China me om op te treden in een grote liveshow na de EK voetbalfinale in hun bekende studio in Beijing. Toen we thuis waren hoorden we dat bijna 300 miljoen mensen naar deze show gekeken hebben. Ik ben zo trots dat ik in deze show gestaan heb. Nog altijd ongelofelijk!
In 2019 heb ik mijn3e tour naar China afgerond. Elk jaar trad ik op in minstens 10 theaters. Het is hard werken, maar als ik zie hoeveel vreugde ik het publiek kan geven en hoe dankbaar ze zijn, moet ik dankbaar zijn dat ik dit kan doen.

In de loop der jaren ben ik op veel plaatsen en landen geweest zoals China,Japan, Italië, Frankrijk, Turkije,Taiwan en Duitsland.
Voor mij is dit een waar genoegen om te doen en lijkt het nog altijd een droom waarin ik zit.
Daarom zeg ik: “Je mag altijd dromen, en soms komen ze zelfs uit.”

Martin Hurkens boeken voor je evenement?

Martin Hurkens boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je diverse zangers en zangeressen voor jou feest, evenement of speciale gelegenheid. Diverse artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Martin Hurkens op mijn evenement?

Download perskit van Martin Hurkens

Martin Hurkens is te boeken vanaf €695

Martin Hurkens boeken

Martin Hurkens op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Martin Hurkens te boeken voor mijn Evenement?

Martin Hurkens is te boeken vanaf €695

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Martin Hurkens

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen