Marleen Rutten Boeken

Limburgse zangeres Marleen Rutten zorgt altijd voor veel enthousiasme en vrolijkheid bij ieder optreden!

Marleen Rutten is met recht een graag geziene artiest op vele evenementen in Limburg en inmiddels ook ver daarbuiten. Marleen leeft letterlijk de tekst van een van haar eigen nummers: ‘Laef diene druim’ (Leef jedroom).

Het enthousiasme en de vrolijkheid spat ieder optreden van de getalenteerde zangeres af. Steeds opnieuw weet ze het publiek te raken met haar inmiddels vele Limburgse hits. Niet alleen Limburgse hits overigens, maar ook met haar repertoire van de meest populaire Duitse hits krijgt ze het publiek van menig Oktoberfest los. De populariteit van Marleen Rutten is de laatste jaren snel toegenomen, getuige de vele aandacht op radio, tv, social media en de talloze optredens

Marleen Rutten boeken voor je evenement?

De bekende Limburgse zangeres Marleen Rutten boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons boekingskantoor vind je diverse Limburgse artiesten. Deze artiesten zijn de perfecte sfeermakers voor jouw Oktoberfest, carnavalsfeest of ander evenement. Ben je op zoek naar één artiest of wil je verschillende artiesten programmeren? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Marleen Rutten op mijn evenement?

Download perskit van Marleen Rutten

Marleen Rutten is te boeken vanaf €695

Marleen Rutten boeken

Marleen Rutten op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Marleen Rutten te boeken voor mijn Evenement?

Marleen Rutten is te boeken vanaf €695

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Marleen Rutten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen